[TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

View previous topic View next topic Go down

[TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

Post by Jee on Mon Sep 13, 2010 11:37 am



English Trans

Cosmetic brand 'Nature Republic' will be represented by the Hallyu singer trio from TVXQ (Hero Jaejoong, Xiah Junsu & Micky Yoochun) and the one year exclusive model contract signing was revealed on 13 September.

Started in March last year, Nature Republic has been expanding their businesses aggressively, and with the TVXQ, who has great influence from Japan to the rest of Asia fronting, they will be going in a different direction of marketing activities with Korea and Hallyu customers as the target audience.

Nature Republic has been a serious competitor in the cosmetic industry, and has started on a strategy which places more emphasis on the tourists and foreign market, using the TVXQ trio. With this, they join Rain(Bi) who has been the main brand representative from the start, and have become the face of Nature Republic.

Following the recent record announcement in Japan, it was made known that the three, who have been expanding into the realm of dramas and musicals, have started on the studio photo shoot as the brand’s cosmetic product model.

Nature Republic is scheduled to launch their new marketing activities featuring Rain and the TVXQ trio as early as this month, at important locations which their products are available at, that have large Hallyu tourist presence.

Indo Trans

Kosmetik merek 'Nature Republic' akan diwakili oleh trio penyanyi Hallyu dari TVXQ (Hero Jaejoong, Xiah Junsu & Micky YooChun) dan penandatanganan kontrak satu tahun model eksklusif terungkap pada tanggal 13 September.

Dimulai pada Maret tahun lalu, Republik Alam telah memperluas bisnis mereka agresif, dan dengan TVXQ, yang memiliki pengaruh besar dari Jepang ke seluruh Asia fronting, mereka akan pergi ke arah yang berbeda dari kegiatan pemasaran dengan Korea dan pelanggan Hallyu sebagai target audiens.

Nature Republic telah menjadi pesaing serius dalam industri kosmetik, dan telah dimulai pada strategi yang menempatkan lebih menekankan pada para wisatawan dan pasar luar negeri, dengan menggunakan trio TVXQ. Dengan ini, mereka bergabung Rain (Bi) yang telah perwakilan merek utama dari awal, dan telah menjadi wajah Republik Alam.

Setelah pengumuman rekor baru di Jepang, itu diketahui bahwa tiga, yang telah berkembang ke dalam bidang drama dan musikal, sudah mulai di studio pemotretan sebagai model produk kosmetik merek.

Nature Republic dijadwalkan untuk memulai kegiatan pemasaran baru mereka menampilkan Hujan dan trio TVXQ sedini bulan ini, di lokasi-lokasi penting yang produk mereka tersedia di, yang memiliki kehadiran yang besar wisatawan Hallyu.

Source: [BNT News]
Translation credits: ssunsett@tohosomnia.net
Indo Trans by : Jee@Milkysu Indo Forum
Shared by: tohosomnia.net + Milkysu Indo Forum


Last edited by byuNie on Wed Sep 15, 2010 12:21 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : edit tanggal)
avatar
Jee
Silver Milkysu
Silver Milkysu

Posts : 182
Join date : 2010-08-15
Location : Junsu's Room!

http://jeeraro.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: [TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

Post by roseXi on Mon Sep 13, 2010 7:12 pm

bentar2 ,, mencerna bahasanya .. belum paham Question

teruuss,, mreka jadi model iklan kosmetik selama 1 tahun gitu ??

trus kontrak buat mreka nyanyi + rkaman gitu gmana ??

.... maaf ,, aku baru buka forum ini stelah skian lama off ....

I love you malu-maluin
avatar
roseXi
Milkysu
Milkysu

Posts : 45
Join date : 2010-07-08
Location : junsu's heart

Back to top Go down

Re: [TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

Post by ageha_moe on Tue Sep 14, 2010 2:27 pm

WOW menari
JYJ makin berjaya aja
jadi selama satu tahun mereka akan jadi model tuh *langsung bayangin foto mereka XD
selamat deh
tetep eksis selalu ya oppa
dan cepatlah comeback
saya sudah rindu denganTVXQ menjerit

thanks infonya ^^
avatar
ageha_moe
Milkysu Star
Milkysu Star

Posts : 1393
Join date : 2010-07-05
Location : Starry☆Sky

http://twitter.com/ageha_lala

Back to top Go down

Re: [TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

Post by sane_kim_junsu on Wed Sep 15, 2010 2:38 pm

ak kaga ngertiiii berita na..
tp yg jelas ak senenk..
allna berita na ntu ngebuat OPPA makin terkenallll~~
hehe ^O^
avatar
sane_kim_junsu
Milkysu Star
Milkysu Star

Posts : 1530
Join date : 2010-07-06
Location : junsu's house..

Back to top Go down

Re: [TRANS] 130910 TVXQ Trio Junsu, Jaejoong & Yoochun Signs Model Contract With Make-Up Brand “Nature Republic”

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum