[PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

View previous topic View next topic Go down

[PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by Little_Princess on Mon Jul 12, 2010 7:32 am



Last edited by Little_Princess on Mon Jul 12, 2010 4:22 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : edited image)

Little_Princess
Bronze Milkysu
Bronze Milkysu

Posts : 81
Join date : 2010-07-05

Back to top Go down

Re: [PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by Xi_ph0r1a on Mon Jul 12, 2010 8:41 am

ini note ke-2 kali untuk penamaan forum, it should be : MILKYSU INDO FORUM
Please lain kali jangan salah lagi yh! Hargailah ke mereka yang memberikan nama tersebut.


--
Thanks udah sharing pics~ Little_Princess!
kyaaa~~ mereka ganteng2 esp JUNSU!! XD
dan tumben2an si Junsu guanteng banget and baju yang dipakenya WOKEH! perasaan cinta

_________________
see my Journal
avatar
Xi_ph0r1a
President
President

Posts : 958
Join date : 2010-06-12
Location : on Junsu's lap

http://kiseki04.livejournal.com/

Back to top Go down

Re: [PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by ageha_moe on Mon Jul 12, 2010 11:40 am

xi_phor1a wrote:
dan tumben2an si Junsu guanteng banget and baju yang dipakenya WOKEH!
bagi saya mah, junsu pake pakaian apapun udah guannnnnnteng banget kok perasaan cinta kagak ada tumben-tumbenan kyaaaa-ing
bdw itu si jaejoong ngapain make masker, kan sayang kagak bisa wajah cakepnya saya Razz
trus foto yang dikasih siput, kasihan baget tuh orang kagak bisa nampang lama nunggu

thanks banget da share XD
avatar
ageha_moe
Milkysu Star
Milkysu Star

Posts : 1393
Join date : 2010-07-05
Location : Starry☆Sky

http://twitter.com/ageha_lala

Back to top Go down

Re: [PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by asagisora on Mon Jul 12, 2010 11:16 pm

Saya hanya bisa komentar empat kata: OH MY GOD! GANTENGNYA!

mati mimisan
avatar
asagisora
Milkysu Star
Milkysu Star

Posts : 1057
Join date : 2010-07-05
Location : @ Park Yoochun's bedroom

http://twitter.com/asagisora

Back to top Go down

Re: [PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by sane_kim_junsu on Tue Jul 13, 2010 3:58 pm

kyaaa~~
JYJ kerennn~~
wiiiiiii~~ berputar-putar
guanteng" cauakep"..
woooo~~ << like it ^o^

tq pic na ^o^
avatar
sane_kim_junsu
Milkysu Star
Milkysu Star

Posts : 1530
Join date : 2010-07-06
Location : junsu's house..

Back to top Go down

Re: [PICS]JaeChunSu at Incheon airport - 1

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum